semmi komoly

filmkritikák, miegymás

filmkritikák, miegymás

What we do in Shadows - Vampire Council

sorozatajánló

2020. május 12. - miaulait

Sorozatdömping van, de hiába ömleszti a Netflix, az HBO, a Hulu, az Apple és minden más csatorna a műsorokat, én teljes évadok végignézése után elfelejtem egy-egy show teljes cselekményét, de néha még azt is, ami egyébként tetszett. Lehet, hogy velem van a baj, de kevés műsorból lett az utóbbi hónapokban kedvenc, mert olyan egykaptafára készülnek, hogy csak addig a 30-50 percig nyújt kikapcsolódást, amíg nézem.

Üdítő kivétel ez alól a Hétköznapi vámpírok, ami a blogon már dicsért Taika Waititi szerzeménye. Nemcsak miatta, de szerzőtársa, Jermaine Clement miatt is bizakodó voltam, őt a Flight of the Concords c. vígjátéksorozatból ismerhetjük, ami jó eséllyel a legviccesebb zenebetétekkel tarkított sorozat. Aki látta a Hétköznapi vámpírok filmet, az tudja, mire számíthat, aki viszont nem, annak legyen elég annyi, hogy a sorozat második évadában a három Drakulára emlékeztető karakter mellett megismerjük Colin Robinsont, az energiavámpírt, aki egy irodában fárasztja a kollégáit és ebből nyeri az erejét - ismerős?

Két 10 részes évad jött ki eddig, a jó nézettségi adatok és a remek kritikák (IMDb 8.4) miatt remélhetőleg tovább folytatják és szemtanúi lehetünk még több olyan jelenetnek, amelyben hírességek vámpírtanácsa előtt felelnek főhőseink és abszurdnál abszurdabb dolgokat tudunk meg a vámpírbürokráciáról...


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eztcsakmagamnak.blog.hu/api/trackback/id/tr4515685466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása